Royale villa in een
uniek landschap

Het landschappelijke karakter van de Haarlemmer­meerpolder vormde dé inspiratiebron voor het ontwerp van de Elzenhove. Het geeft de villa dat unieke en karakteristieke karakter. Verder is de verkaveling zo opgezet dat het hof wordt omsloten door elzensingels. Achter deze singels, het water en de rietkragen kun jij straks heerlijk ontspannen.

De elzen begeleiden je door het landschap
naar je villa

Elzenhove wordt ontsloten door twee bruggen over de
bollensloot. Ga je een van de bruggen over, dan begeleiden de elzen je rechtstreeks naar je toekomstige woning; een Longhouse of een Squarehouse met zo’n 250 m² woonopper­vlakte. De villa’s worden afwisselend in het hof geplaatst, waardoor een speels uiterlijk ontstaat.

Wonen tussen
het water, riet en
elzensingels

Een karakteristiek dak
van riet of leisteen

Beide type villa’s krijgen een eigen dakafwerking. Als er wordt gekozen voor een Longhouse dan heeft de woning straks een rieten dak. Liever een Squarehouse? Dan wordtde kap bedekt met leisteen. Ook de vorm van het dak wordt bijzonder. De villa krijgt een soort mansarde kap dat doet denken aan de tijd van de Franse barok. Het vormt bovendien een prachtig contrast met de elzensingels. Omdat de nok over de diagonaal van de woning wordt gedraaid, ontstaat in het zijaanzicht van de kap een schuinoplopende helling. Dat benadrukt het dakensilhouet nog eens extra. Verder geven ook de ramen en raampartijen van verschillende groottes de villa een eigenwijze uitstraling mee.

De mansarde kap
doet denken aan de tijd
van de Franse barok

Realisatie en ontwikkeling:

Smit’s Bouwbedrijf
Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk

0251 – 27 77 77
sbb@smitsbouwbedrijf.nl
www.smitsbouwbedrijf.nl

Verkoop en informatie:

Keijser & Drieman Makelaars Hoofddorp
Concourslaan 1
2132 DH Hoofddorp

023 – 569 9020
hoofddorp@kdmakelaars.nl
www.kdmakelaars.nl

Ontwikkeling en realisatie van Elzenhove door Smit’s Bouwbedrijf BV | Disclaimer