Royaal, groen en exclusief wonen
nabij de grote steden

Jouw toekomstige kavel
ligt op de Boseilanden

In de Haarlemmermeerpolder woon je in een groengebied en op loopafstand van diverse andere recreatiegebieden, zoals de Groene Weelde en het Haarlemmermeerse Bos.

In de toekomst wordt één van de grootste parken in de regio (PARK21) om de hoek aangelegd. Een bijzondere rol is weggelegd voor Boseilanden. Het gebied kenmerkt zich door vele waterpartijen, rietkragen en tal van elzensingels.

Op deze prachtige en exclusieve plek ontwikkelen we Elzenhove: 17 royale en exclusieve villa’s. Het ontwerp van deze unieke woningen is geïnspireerd op het landschap en sluit goed aan op de reeds bestaande villawijk. Bovendien worden de woningen duurzaam gebouwd en voorzien van alle gemakken.

Wonen tussen het water,  
riet en de elzensingels

Elzenhove wordt ontsloten door twee bruggen over de bollensloot. Ga een van de bruggen over, dan begeleiden de elzen je rechtstreeks naar je toekomstige woning; een Longhouse of een Squarehouse met zo’n 250 m² woonopper­vlakte. De villa’s worden afwisselend in het hof geplaatst, waardoor een modern en speels uiterlijk ontstaat.

Heb je zin om de omgeving te verkennen? Ga lekker struinen door het Haarlemmermeerse bos. Want dat ligt op steenworp afstand. Houd je van fietsen? Paden zijn er meer dan voldoende. De kinderen kunnen zich verder uitstekend vermaken op een van de vele speelplaatsen. Of ga lekker met ze kanovaren door het gebied. Of duik in de geschiedenis van Haarlemmermeer in Historisch Museum Haarlemmermeer of Museum De Cruquius.

Thuiskomen
in een oase
van rust

Vanuit Elzenhove
naar de rest
van Nederland

Elzenhove is omgeven door groen, water en riet en tegelijkertijd maar op tien minuten afstand gelegen van de vele voorzieningen in Heemstede en Hoofddorp. Ook Haarlem is dichtbij, want in slechts 20 minuten met de auto ben je in hartje centrum.

Wil je naar Amsterdam? Je rijdt er in slechts 25 minuten naartoe. Op vakantie of een zakelijke trip? In een kwartier ben je op Schiphol. Elders naar het land? Elzenhove ligt centraal ten opzichte van de infrastructuur van de Haarlemmermeer­polder, met aansluitingen op onder meer de A4, A9 en A10. Zin in een dagje strand of duinen? Binnen een half uur is Bloemendaal aan zee te bereiken. Je woont dus centraal én groen tegelijk.

In een mum van
tijd ben je bij de
belangrijkste uitvalswegen

Realisatie en ontwikkeling:

Smit’s Bouwbedrijf
Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk

0251 – 27 77 77
sbb@smitsbouwbedrijf.nl
www.smitsbouwbedrijf.nl

Verkoop en informatie:

Keijser & Drieman Makelaars Hoofddorp
Concourslaan 1
2132 DH Hoofddorp

023 – 569 9020
hoofddorp@kdmakelaars.nl
www.kdmakelaars.nl

Ontwikkeling en realisatie van Elzenhove door Smit’s Bouwbedrijf BV | Disclaimer